High Touch, een vooraanstaand executive search bureau in de agri-, food- en fmcg-sector, verwelkomt een nieuwe Senior Partner: Annelie van Loon. Met meer dan 20 jaar ervaring in search, heeft Annelie een schat aan kennis en expertise op het gebied van corporate recruitment en headhunting.

Annelie is geboren en getogen in het hart van Brabant en heeft gestudeerd in Leiden, waar ze afstudeerde als meester in de Rechten met een specialisatie in fiscaal recht. Na een paar jaar te hebben gewerkt als fiscalist buitenlandse zaken bij de Koninklijke Nedlloyd Group in Rotterdam, is Annelie via de consultancy, in corporate recruitment en headhunting terecht gekomen.

Na jarenlange ervaring in de consultancy, heeft ze in 2019 een bureau op gericht voor partner search in het hogere segment. Maar aangezien de zakelijke dienstverlening haar de afgelopen jaren bleef triggeren, heeft ze besloten zich weer meer te focussen op executive search en gaat ze de partner search activiteit vanuit een hobby sfeer voortzetten

Naast haar drukke carrière heeft Annelie ook twee volwassen kinderen en een latrelatie. In haar vrije tijd houdt ze van yoga, fitness, zeezeilen, romans lezen en films kijken. Ook heeft ze een zwak voor (Franse en Italiaanse) mode en geniet ze van goed eten en drinken met gezellig gezelschap. Ze verblijft graag op Schiermonnikoog, Knokke, Mallorca en Valencia.

Bij High Touch zal Annelie zich vooral richten op het introduceren van gepassioneerde professionals in de agri-, food- en fmcg-sector aan potentieel nieuwe collega’s. Haar toegevoegde waarde ligt in haar respectvolle, loyale en humoristische manier van werken.

Hoewel geduld niet haar sterkste kant is, heeft Annelie over de jaren geleerd om dit charmant te verbloemen. Het is duidelijk dat ze een workaholic is, maar haar liefde voor haar werk en de uitdagingen die het met zich meebrengt, blijft haar drijfveer.

“Ik ben zeer enthousiast over de mogelijkheid om bij High Touch aan de slag te gaan en mijn passie voor executive search in de agri-, food- en fmcg-sector te kunnen voortzetten”, aldus Annelie. “Ik kijk er naar uit om samen te werken met het professionele team van High Touch en bij te dragen aan het succes van het bureau.”

Met de komst van Annelie blijft High Touch investeren in kwaliteit en expertise om haar positie in de agri-, food- en fmcg-sector verder te versterken.