Onze manier: High Touch

Alle senior partners van High Touch werkten op senior-niveau in de agrifood-business. Allemaal delen we een passie voor eten, wijn of koken en sommige van ons zijn zelfs chef-kok. Of parttime sommelier. Of junior bakker. Kortom: mensen met gevoel voor agrifood.

Met z’n allen hebben we maar één missie: we willen dat ene talent vinden in de wereld van food en business dat uw bedrijf beter maakt. Beter, menselijker en gelukkiger om precies te zijn.

Executive search from field to fork

Voedsel is schaars. De druk op de productiviteit in de landbouw neemt toe en zal alleen maar blijven toenemen. Om de hele wereld van eten te voorzien, zijn specialisten nodig: de beste professionals in de sector. Maar ook die talenten zijn schaars.

Toch vragen veel bedrijven in de agrofoodsector algemene selectiebureaus om hen te helpen topmanagers te zoeken. Zou dat niet veel effectiever kunnen? Ja! Bij High Touch praat u met mensen die de drijfveren kennen van u en uw bedrijf. Wij zijn namelijk geboren en getogen met hetzelfde DNA als u. We zijn een boutique kantoor dat exact weet wat er speelt in de agri, food en FMCG. We spreken dezelfde taal en dat praat wel even makkelijker!

ONZE OPRICHTER

WILKO GRIEVINK

NEDERLAND – OPRICHTER/CEO

Wilko is geboren in Aalten in de Achterhoek in een familie van bakkers, boeren, leveranciers van bakkerij-apparatuur en horecaondernemers. Het verbaast dan ook niemand dat hij op zijn 23e bij een landbouw- en voedingsmiddelenbedrijf gaat werken. Dertien jaar later start hij samen met twee andere ondernemers een investeringsmaatschappij voor mkb-bedrijven in landbouw, voeding en FCMG (Fast-Moving Consumer Goods). Zeven jaar later vertrekt Wilko. Hij gaat aan de slag bij een headhuntingbureau, omdat hij de hardnekkige nieuwsgierigheid naar talent heeft.

Weer anderhalf jaar later mist hij de uitdaging in zijn baan. Het gebrek aan echte interesse in mensen en de behoeften in de wereld van executive search verbaast hem. Hij besluit zijn eigen bureau te beginnen, een bureau dat zich volledig richt op de agrarische sector. Een bureau dat streeft naar echte, persoonlijke aandacht en zorg voor de mensen met wie hij werkt. Dat is het begin van High Touch.

ONZE PARTNERS

Het bureau kent een vliegende start en breidt gestaag uit. De groei tekent zich niet alleen af in Nederland. Vanaf 2015 vind je High Touch ook in België, Duitsland en Frankrijk. Vanaf 2020 in Engeland en China. Binnen vijf jaar wil High Touch verder groeien in Azië en Noord-Amerika. We groeien naar een wereldwijd agrifood-netwerk van partners, die getalenteerde foodprofessionals op een persoonlijke manier voorzien van banen die het beste passen bij hun dromen en verwachtingen.

NEDERLAND

WILKO GRIEVINK

NEDERLAND – SENIOR PARTNER

MICHAEL BOEREN

NEDERLAND – SENIOR PARTNER

ANNELIE VAN LOON

NEDERLAND – SENIOR PARTNER

BELGIE/FRANKRIJK

ERIC DERIE

BELGIË/FRANKRIJK- SENIOR PARTNER

CHINA

MARION TJIN-THAM-SJIN

CHINA – SENIOR PARTNER

LATIJNS AMERIKA

NICOLÁS CASTAGNETO

LATIJNS AMERIKA – SENIOR PARTNER

ONZE STAF

JOSÉ RUSINK

OFFICEMANAGER

MANDY EGGINK

BACKOFFICE MEDEWERKER

JOIN US

HIGH TOUCH PARTNER WORDEN?

SOCIALE EN MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Het ondersteunen van UN Zero Hunger is een logische stap om onze merkmissie uit te breiden naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. We ondersteunen het VN-project dat mensen zelf in actie laat komen, vrouwen mondiger maakt en dat daarvoor samenwerkt met lokale overheden.

Ook dragen we bij aan KIVA, dat geld leent aan kleinschalige voedselproducenten over de hele wereld.